Timings Of The School Day

2020-2021

TimeActivity
8.30Morning Bell
8.35- 9.25

 

50 minutes

Lesson 1
9.25-10.15

 

50 minutes

Lesson 2
10.15-10.40

 

25 mins

Break:
10.40-11.30

 

50 minutes

Lesson 3
11.30-12.20

 

50 minutes

Lesson 4
12.20-12.45

 

25 minutes

Lunch: Years 7 and 8

 

Form Tutor Time: Years 9, 10 and 11

12.45-1.10

 

25 minutes

Lunch: Years 9, 10 and 11

 

Form Tutor Time: Years 7 and 8

1.10-2.00

 

50 minutes

Lesson 5
2.00-2.50

 

50 minutes

Lesson 6
Translate ยป